TEDNI VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA

O TVU:
Tedni vseživljenjskega učenja (TVU) so najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujemo na Andragoškem centru Slovenije (ACS) in ga prirejamo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema kot posameznik, udeleženec na trgu dela ter član različnih skupnosti. Vsi, ki projekt soustvarjamo, bodisi v vlogi izvajalcev prireditev bodisi kot udeleženci, prispevamo k udejanjanju slogana ‘Slovenija, učeča se dežela’.” (Vir: https://tvu.acs.si/sl/predstavitev/)

Projektu se že vrsto let pridružujemo tudi na naši šoli in tudi letos ponujamo pester izbor dejavnosti.

13. maja 2024, se nam ob 12. 40 lahko pridružite pri jogi na prostem. S sabo prinesite mehko podlago.

15. maja 2024, med 12.00 in 13.30 vas vabimo, da se nam pridružite na Vrtičkarskem sejmu, ki bo potekal v učilnici jutranjega varstva (z zadnje strani šole).
Prinesite ali odnesite sadike zelenjave, zelišč ali rožic, izmenjate lahko tudi kakšno seme, domača zelišča in še in še.

27. maja 2024 se nam ob 14ih lahko pridružite pri medgeneracijskem igranju družabnih iger. Z nami bodo tudi članice in člani Društva upokojencev Beltinci.

Za zaključek Tednov vseživljenjskega učenja pripravljamo medgeneracijska športna doživetja, ki jih pripravljamo skupaj s Šolo zdravja iz Beltinec.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite pri kateri izmed aktivnosti in skupaj z nami soustvarjate učečo se skupnost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja