“Trije medvedi” v oddaji Male sive celice

V petek, 22. 12. 2023 smo se učenci OŠ Beltinci odpeljali v Ljubljano na snemanje oddaje Male sive celice, kjer je ekipa naše šole tekmovala proti ekipi OŠ Elvire Vatovec Prade s podružnično šolo Sveti Anton. V oddaji so nastopali ”Trije medvedi”: Urban Medved, Kristina Medved in Matevž Medved, s tribun pa nam je pomagal navijati še ”četrti medved”- Maks.

Zgodaj zjutraj smo se odpravili iz Beltinec proti Ljubljani z avtobusom. Ko smo prispeli pred RTV smo si razdelili malico in odšli v garderobe, kjer so trije tekmovalci dobili svoje majice. Zatem smo se odpravili v studio, se posedli na tribune in po kratki predstavitvi voditelja Roka Škrlepa začeli z vajo, kjer smo z lahkoto premagali nasprotno šolo.

Po koncu vaje smo začeli s pravim snemanjem, kjer so se ”Trije Medvedi” zelo dobro odrezali, a končnega rezultata ne smemo razkriti. Seveda pa ne smemo pozabiti na naše navijače, ki so s plišastimi medvedki zavzeto navijali za našo ekipo.

Po koncu snemanja smo se odpravili na sprehod po Ljubljani, kjer smo si ogledali Plečnikovo tržnico in tromostovje ter se fotografirali pred božično jelko. Na poti domov pa nam je na harmoniko zaigral Amadej Poredoš.

Vabim vas na ogled oddaje, saj se boste nasmejali in tudi kaj naučili. O točnem terminu oddaje vas bomo pravočasno obvestili.

Klemen Vitez-Pivar
Foto: Marko Jerebič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja