Prazničen dan in slovo od leta 2023

Zadnji šolski dan v tem koledarskem letu je bil čaroben in poln navdušenja. V veliki telovadnici smo se vsi učenci in učitelji zbrali, da bi skupaj obeležili dan samostojnosti in enotnosti ter se prepustili prazničnemu vzdušju.

Pevski sestavi so s svojimi harmoničnimi glasovi napolnili dvorano s prazničnim vzdušjem, deklamatorji so nas popeljali v pravljični svet, plesalci in plesalke so s svojimi gibčnimi koraki in energičnimi nastopi pričarali pravo festivalsko vzdušje. Twirling plesalke so s svojimi vratolomnimi vrtljaji dodale piko na i v zabavnem dogajanju.

Glasbeniki so zbrano množico popeljali skozi glasbeno potovanje, kjer smo lahko uživali v raznolikosti zvokov. Pesmi v angleškem in nemškem jeziku pa so dodale mednarodno noto in nas spomnile, kako raznolika in bogata je naša skupnost.

Vrhunec prireditve je bil prihod Božička, ki nas je presenetil s svojim obiskom. Njegova prisotnost je razveselila tako mlajše kot starejše, in ob koncu proslave smo bili vsi skupaj preplavljeni s pristno praznično radostjo.

Dan smo zaključili s tradicionalnim božičnim plesom.

Ta slika ima prazen atribut alt; ime datoteke je DSC_4052-1024x683.jpg

Ta dan je bil odličen način, da smo skupaj zaključili koledarsko leto in vstopili v praznični čas z nasmehom na obrazu ter občutkom enotnosti med nami.

Celotno galerijo fotografij si lahko ogledate na spletni strani OŠ Beltinci.
Galerija fotografij

Foto: Bojan Glavač in Janja Žalik Jerebič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja