Športne igre za 8. in 9. razred

Športni dan za 8. in 9. razrede, ki je potekal v sredo, 24. maja 2023, je bil poln aktivnosti in veselja. Kljub slabi vremenski napovedi, ki je prekrižala prvotne načrte za obisk parka, so učenci ostali pri šoli in preživeli čudovit, športno aktiven dan.

Fantje so se navdušeno lotili nogometa, čeprav so zaradi slabega vremena igrali v balonu. Medtem so se učenke 9. razredov pomerile v igri odbojke na igrišču z mivko. Ob prijetni glasbeni podlagi, so si ustvarile pravo počitniško vzdušje. Osmošolke pa so se pomerile v igri odbojke v veliki telovadnici. Telovadnica je bila odličen prostor za druženje in igro.

Ob koncu športnega dneva, so učitelji sodniki podelili ekipam tudi priznanja.

Celo dopoldne so se učenci med seboj družili, se spodbujali in uživali v športnem duhu. Poleg tega so se lahko izkazali v svojih športnih spretnostih ter se sprostili od šolskih obveznosti. Ta športni dan je bil odlična priložnost za povezovanje med učenci, krepitev timskih vezi ter spodbujanje zdravega življenjskega sloga skozi telesno aktivnost. Najboljše pa je bilo, da je vreme zdržalo do konca in je bil, kljub spremenjenim načrtom, čudovit dan, poln športnega udejstvovanja in prijetnih trenutkov.

Učenke 8. razredov so se pomerile v igri odbojke. Sodnik: Bojan Novak
Učenki osmih razredov so se pomerili v igri nogometa. Sodnik: Tilen Tratnjek
Učenke 9. razredov so se pomerile v igri odbojke na mivki. Sodnica: Vesna Godina
Učenci 9. razredov so se pomerili v igri nogometa. Sodnik: Zoran Kos

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.