Dobrodošli, prvošolci

Ponedeljek, 3. oktober 2022, je bil za učence prvih razredov prav poseben dan. Predstavniki Šolske skupnosti so jim namreč pripravili svečan sprejem v Šolsko skupnost.

Slovesnemu dogodku so prisostvovali tudi učenci drugih in tretjih razredov. Program je povezoval Boris Jakšič Rengeo, zbrane pa je nagovorila in pozdravila tudi ravnateljica. Učitelja Marko in Tilen sta učencem predstavila, kaj zanimivega in uporabnega se lahko naučijo pri posameznem predmetu, učiteljica Tadeja je pripravila pravi eksperiment, zaplesal je robot, ki ga je upravljal Anej iz 9. razreda, šolsko himno so zapeli učenci, ki obiskujejo pevski zbor pod vodstvom učitelja Mihe, v nemškem jeziku pa so zapeli učenci tretjega razreda, pod vodstvom učiteljice Janje.

Kako pogumni so učenci prvih razredov, je pokazala učenka Inja z deklamacijo o šoli.


Ob koncu je prvošolčke nagovoril tudi predsednik Šolske skupnosti Klemen Vitez Pivar in jim podelil sovice, simbol modrosti, ki so jih izdelali starejši učenci s pomočjo učiteljice Stanke.

Učenci prvih razredov so obljubili, da bodo pridno hodili v šolo, vestno opravljali domače naloge in si med seboj pomagali.

Učenci 1. a razreda
Učenci 1. b razreda
Učenci 1. c razreda

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja